Ξύπνα, είναι 7.30 η ώρα.

-Πλύνε τα μούτρα και τα δόντια σου, βάλε την ενυδατική σου.

-Ξύπνα το παιδί να πλύνει τα δόντια του.

-Φτιάξε πρωινό. Να είναι υγιεινό, ε; Όχι ό,τι να ‘ναι!

-Μάζεψε τα πιάτα, ντύσου, ντύσε το παιδί και πήγαινέ το σχολείο.

-Α! Πριν φύγεις, βάλε ένα πλυντήριο να είναι έτοιμο όταν γυρίσεις και βάλε και αντηλιακό γιατί πρέπει πάντα να φοράμε!

-Ooops! Έπρεπε να βάλεις 20 λεπτά πριν βγεις! Ας πάει στα κομμάτια.. κάλλιο αργά παρά ποτέ! ΑΑ! δεν το πασάλειψες καλά! Θέλει τουλάχιστον 12 φορές από την κάθε περιοχή!

-Ωχ! Ξέμεινες από βενζίνη! Τρέχα να βάλεις!

-Εεεπ! Ξέχασες τις βιταμίνες σου σπίτι! Γύρνα να τις πάρεις. Ευτυχώς που γύρισες γιατί ξέχασες να πάρεις και το γυάλινο μπουκάλι σου και θα αναγκαζόσουν να πάρεις πλαστικό.

-Ωραία. Πάρε έναν καφέ στο όρθιο πηγαίνοντας στη δουλειά. Κι αυτόν στο γυάλινο ε; όχι πλαστικό..

-Πήγαινε στη δουλειά. Τι θα φας στη δουλειά; Τίποτα; Δεν πρόλαβες να πάρεις κάτι απο το σπίτι; Ε πάρε απ’ έξω. Αλλά κοίτα να είναι υγιεινό, να είναι βιγκαν, να είναι από μαγαζί καθαρό, αλλά και φθηνό

-Ωραία, σχόλασες. Βάλε αντηλιακό ξανά, θέλει ανανέωση. Α!! Δε μπαίνει πάνω από το μεικ απ! Πρέπει να πας να ξεβαφτείς πρώτα..! Τρέχα!

-Γύρνα σπίτι. Ναι ναι, βρέχει ξαφνικά και δεν πήρες ομπρέλα. Πάντα να έχεις ομπρέλα μαζί σου!

-Άπλωσε τα ρούχα από το πλυντήριο και μαγείρεψε!

-Μαγείρεψε 2 φαγητά! Ένα βίγκαν κι ένα για το παιδί.

-Φόρτισε το κινητό και την κάμερα.. και το λαπτοπ…

-Δε μου λες, τον σκύλο τον έβγαλες βόλτα; Όχι;;;; Μήνυσηηη!

-Και για να ‘χουμε καλό ερώτημα, τη γάτα την αδέσποτη που ταϊζεις στην είσοδο της πολυκατοικίας, την έχεις στειρώσει; Όχι;;; Τι θα πει δε σου περίσσευαν 70 ευρώ;

Και θες να λέγεσαι και φιλόζωη, τρομάρα σου; Σα δε ντρέπεσαι..

-Ήρθε η ώρα να ξεσκονίσεις, να καθαρίσεις. Μην είσαι ακαμάτρα. Να καθαρίσεις με χλωρίνη, άζαξ και σιφ, για να είσαι σίγουρη οτι είναι καθαρά. Αλλά όχι, να καθαρίζεις με φυσικά καθαριστικά γιατί δεν κάνει να εισπνέεις χημικά.

-Να στρώνεις πάντα το κρεβάτι σου να είναι όμορφο. Αλλά αν δε το στρώνεις, αποδυναμώνεις τον πολλαπλασιασμό των ακάραιων που βρίσκονται στο στρώμα.

-Να μαζέψεις το σαλόνι! Και το μπάνιο! Και την κουζίνα! Και να κάνεις και μια γενική! Τα ντουλάπια της κουζίνας τα καθάρισες; Όχι; Βρωμιάρααα!

-Ναι, να βαφτείς για να βγεις μια βόλτα. Βάλε πράιμερ. Πριν από το πράιμερ έπρεπε να βάλεις ενυδατική. Πριν την ενυδατική έπρεπε να κάνεις πιλινγκ. Πριν απο το πίλιγκ έπρεπε να κάνεις μπάνιο. Έκανες μπάνιο; Τι αφρόλουτρο έβαλες; κατάλληλο για την επιδερμίδα σου; Ενυδάτωσες το σώμα; Αποσμητικό έβαλες; Τι μάσκα μαλλιών έβαλες; Έκανε 10 ευρώ το μισόκιλο ε;

Α ναι! Είπαμε βαφόμαστε!

Έτοιμο το πράιμερ. Τώρα βάλε πράιμερ για τα μάτια.

-Πρώτα βάλε σκιά. Μετά καθάρισε τη σκιά και ξαναβάλε για καλύτερο αποτέλεσμα. Αν τη βαζοβγάζεις για μισή ώρα θα είναι ακόμα πιο καλό το αποτέλεσμα. Άπλωσε κάθε σκιά με διαφορετικό πινέλο. Έτσι δουλεύουν καλύτερα. Βάλε μεικ απ. Βάλε κονσίλερ, 2 διαφορετικά.

-Κάνε κοντουρι, στο σωστό χρώμα. Αγόρασε 200 μέχρι να το πετύχεις. Βάλε ρουζ, αλλά μην το παρακάνεις. Βάλε ένα από τα 1000 κραγιόν που σου κάνανε πλύση εγκεφάλου να αγοράσεις.

-Ξόδεψε 15 ώρες από τον πολύτιμο χρόνο σου για να βαφτείς.

-Ξόδεψε ενέργεια για να ντυθείς καλά, αλλά να μην είσαι και φάσιο βίκτιμ.

-Βάλε τακούνια, αλλά μην το παρακάνεις.

-Ντύσου σα γυναίκα, αλλά μην προκαλείς.